Viviane Vandormael, Maastrichtersteenweg 202, 3500 Hasselt
TEL 011/ 242 928 - GSM: 0475/ 687 669
e-mail: vivianevandormael@hotmail.com


Reiki bij dieren

 

Dieren zijn van nature uit helderziend en voelen zich heel goed bij mensen met een sterk energetische uitstraling. Wat bij eens mens gaat kan dus ook bij dieren worden toegepast, op energetisch niveau omdat dit dicht bij hun ware natuur ligt.

Als het dier rustig is laat je de handen op de plek liggen, maar men kan het dier ook 'knuffelen'. Hierbij beweeg je de handen een beetje, zo voelt het dier zich vaak wat beter op zijn gemak. Dat de handen op het lichaam bewegen maakt niet uit voor het doorgeven van de universele energie. Zolang maar een van de handen het lichaam blijft aanraken.

Wanneer men reiki 2 heeft kan men er ook voor kiezen om afstandsbehandelingen te geven. Dit kan in de ruimte zelf, maar kan ook terwijl het dier totaal ergens anders is. Dit is vooral een goede optie wanneer het dier nog niet gewend is aan reiki of omdat het dier niet goed toegankelijk is voor reiki. Hetzij door angst/ agressie of omdat het dier ver weg is. 

De blokkades die zijn ontstaan door de jaren heen en de ervaringen van het dier worden hiermee langzamerhand opgeheven en het dier zal daardoor beter in zijn of haar vel gaan zitten. Wellicht dat lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Daarnaast kunnen dieren tijdens een behandeling boodschappen doorgeven aan de behandelaar.

Let wel, reiki biedt alleen ondersteuning, bij ernstige klachten altijd professionele hulp inschakelen zoals een dierenarts.

Uw dier kan tijdens en na de behandeling slaperig en/ of moe overkomen. Wellicht merkt u dat uw dier zich beter in zijn velletje voelt, actiever wordt of juist rustiger. Het dier kan ook eerst lichtelijk verstoord gedrag vertonen, omdat lichaam en geest in balans komen. Klachten die het dier had verlichten. Ook is het mogelijk dat oude klachten even terug komen, dit is helemaal niet erg en zal na verloop van tijd verdwijnen... Elke behandeling kan zo'n 5 dagen nawerken, in deze periode zal de genezende energie zijn werk gaan doen.

 

Wanneer reiki bij dieren o.a.

1. Gedragsproblemen
2. Na operatie/ narcose
3. Wondbehandeling
4. Ziektes
5. Pijn
6. Stervensbegeleiding

Let wel:

3. Bij ontsteking geen behandeling geven, want dit kan de klacht versterken.

6. Reiki kan hierbij ook ter ondersteuning aan de baasjes gegeven worden.

Meer info vindt u op www.vivis-heart-ki-healing.co.nr

 

Naar boven