WESTHOEKMOUNTAINBIKE
Home

WESTHOEKMOUNTAINBIKETOCHT 2014

Aan alle mountainbikeliefhebbers de allerbeste sportieve wensen voor 2015 !
We wensen voor iedereen mooie toertochten met weinig modder, mooi weer en geen valpartijen. Ook voor de Westhoekmountainbikeclub uit Beerst was 2014 prachtig en voor het nieuwe jaar zit de club boordevol sportieve plannen.
De 25ste editie van de Westhoekmountainbiketocht werd opnieuw een groot succes. Ondanks de slechte weersvoorspellingen kwamen niet minder dan 635 deelnemers aan de start. Ook voor 2015 staat de Westhoekmountainbiketocht terug op het programma, noteer alvast zondag 6 december 2015nu reeds in uw agenda.
Met ruim 50 clubleden is de Westhoekmountainbikeclub een bloeiende actieve vriendenclub met naast de deelname aan de vele toertochten ook heel wat leuke nevenactiviteiten. Raadpleeg gerust ons archief van de voorbije jaren ! Ook in 2015 blijven we via deze website verder informeren over de werking van onze club.
Mountainbikeliefhebbers die eventueel willen deel uit maken van onze actieve mountainbikeclub kunnen zich altijd kandidaat stellen om lid te worden via westhoekmountainbike@skynet.be

Voor foto's van de 25ste editie van de Westhoekmountainbiketocht : klik hier

dinsdag 13 januari 2015