WESTHOEKMOUNTAINBIKE
Home

VERKIEZING FLANDRIEN 2013

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Westhoekmountainbikeclub uit Beerst werd Bart Rambour uit Langemark verkozen als Flandrien 2014 ! Hij haalde het in een spannende nominatieronde van de twee andere genomineerden Eline Kino en Franky Vanoverbeke.
Een nominatie bij Westhoekmountainbike is de allergrootste 'eer' binnen de club en reeds een hele prestatie. Niet enkel sportieve prestaties zijn van tel, maar ook alle andere zaken die binnen een club heel belangrijk zijn.
Bart Rambour is reeds meer dan 10 jaar clublid en fietste in 2014 niet minder dan 12.500 km vooral met de mountainbike. Om dit te bereiken moest hij zelf op oudejaarsdag nog 4 uur op de fiets doorbrengen.
Verder is hij een vaste waarde binnen de club en ondanks zijn zware job bij Milcobel is hij aanwezig bij heel wat nevenactiviteiten van de club. In 2011 reed Bart een zevendaagse marathon in de Ardennen t.v.v. de ziekte van Duchenne. Bart Rambour is ook de drijvende kracht achter de ultieme mountainbikerit ‘Beerst-Troyes’ van 460km, vorig jaar gereden door 14 leden van de mountainbikeclub. Meer dan 2 maanden was hij bezig met het uitstippelen van deze rit !

zondag 26 april 2015