Welkom bij TTC Hamme...


Je speelt graag tafeltennis of je wilt op een toffe wijze gezond van geest en lichaam blijven ? Bij TTC Hamme zit je aan het goede adres.

Ons even voorstellen : De Hamse tafeltennistrots is de succesvolle samenvoeging van 2 middelgrote clubs, Patro en Vlierkouter. Hun geschiedenis kun je hier nalezen. In ons lokaal (stratenplan) staan 10 tafels ter beschikking. Na de inspanning kun je je verfrissen onder 1 van onze 4 douches, en genieten van een lekkere pint in onze cafetaria. De openingsuren maken dat we omzeggens 7 dagen op 7 open zijn. De 150 leden van TTC Hamme zijn evenwichtig verdeeld over seniors, jeugd en recreanten, zodat je gerust kan zeggen dat de toekomst van de club verzekerd is.

Op sportief vlak treden we in het seizoen 2004/2005 aan met 9 heren seniorploegen en 1 damesploeg in de VTTL-competitie (Zowel onze Heren A-ploeg als onze Damesploeg spelen in Landelijke afdeling), met 6 seniorploegen in de KVKT-competitie, en met 6 jeugdploegen in KVKT.
De recreantenavond op maandag is een prima gelegenheid om ontspannen tegen een balleke te kloppen en daarna eventjes uit te blazen aan den toog.

Ook op extra-sportief vlak is de club gekend tot ver buiten de gemeentegrenzen. Enerzijds zorgen het mosselfestijn, de fietszoektocht + barbecue en de kippentritsing voor de nodige fondsen, langs de andere kant brengt onze quiz jaarlijks 75 ploegen van 4 spelers naar ons lokaal die strijden voor de titel van beste quizploeg. Dit evenement is één van de grootste in zijn soort in Vlaanderen, en mag je zeker niet missen !
Verder is onze jaarlijkse wijnverkoop een win-win situatie voor zowel de club als de wijnliefhebbers : door rechtstreeks met de groothandel te werken kunnen we kwaliteitswijnen aanbieden tegen heel scherpe prijzen, ...

We staan natuurlijk ook open voor nieuwe leden : ben je reeds vertrouwd met tafeltennis op competitieniveau of wens je je eerste stappen te zetten in de tafeltennissport, het maakt niet uit. Wip even binnen in ons lokaal tijdens 1 van de vele activiteiten, of vraag meer info bij 1 van de bestuursleden.

Tot ziens !!!