VERKOCHT

Bungalow 109 voor 3(- 5) personen
Domaine Les Gaux
Route de Blaimont,
B-5541 Hastiere-par-Dela (Ardennen in België)
BuitenzichtLigging

Een toplocatie voor deze bungalow, gelegen in de rij onderaan. Met een terras volop naar het zuiden gericht en met een ruime parking achter de bungalow. Rustige en groene omgeving.

Domaine Les Gaux ligt net buiten het dorpje Hastière-par-Delà in de Maasvallei, op een 15-tal km van Dinant en op minder dan 10 km van Frankrijk (Givet). Het Domein ligt heel rustig in een prachtig natuurgebied met bossen.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving en ligging, klik hier en vul onder "Bestemming": "Route de Blaimont" / "Hastière" (met aksent !) / "5541" / "Belgie" in.

Voor de laatste weersverwachting, klik hier. In vogelvlucht ligt Florennes een tiental km af van Hastière.

Interieur

De binneninrichting van deze bungalow werd eind 2013 / begin 2014 volledig opgefrist en is in perfekte staat.

Overal is de bevloering parket (tegels in de badkamer). De bungalow heeft twee slaapkamers. De bovenste heeft een dubbel bed, kast en bureautafel met stoel. De onderste heeft een enkel bed, kast en biblioteek. Drie personen kunnen er heel konfortabel wonen. In de leefkamer staat nog wel een opklapbaar divan dat tijdelijk als supplementair dubbel bed (minder konfortabel) kan dienen. Elk bed heeft matrasbescherming, oorkussen en deken. De bungalow is volledig ingericht met meubilair en andere toebehoren. Wel moet u zelf zorgen voor: lakens, keuken- en handdoeken, wasgerief, levensmiddelen (kunnen wel plaatselijk gekocht worden in het dorp, inklusief op zondag morgen). De verwarming is door middel van een pelletkachel en elektrische convektoren. In de woonplaats staat een kleuren TV (teledistributie) en een stereo radio-cassette-CD speler. De keuken is uitgerust met oven, vier kookplaten, combi koelkast/freezer, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Potten, pannen, bestek en servies zijn allemaal in huis (berekend voor 6 personen). De eettafel heeft 4 stoelen. In de badkamer hebt u een combi ligbad/douche, wasbekken en toilet. De bungalow is uitgerust met een wasmachine, maar geen vaatwasser.

Eind 2015 werden buiten nog volgende renovaties uitgevoerd: de zijmuur, het dak achteraan (nieuwe shingles & nieuwe Velux), herstelling afdichting schoorsteen.

Geen kosten te voorzien.
Keuken en eetplaats
woonplaatsOmgeving

De bungalow waar u verblijft is gelegen op een domein en door de rustige ligging is het ook bijzonder kindvriendelijk. U hebt er een eigen (naar het Zuiden gerichte) terras, en speeltuigen voor de kinderen wat verderop in het domein. De streek ligt te midden van de prachtige Maasvallei. U bevindt zich dus bij uitstek in een zeer uitgestrekt en gevarieerd wandelgebied. Daarnaast zijn er ook nog vele andere ontspanningsmogelijkheden: kasteel- en grotbezoeken, vissen, kayakken, mountainbiken, zwemmen, paardrijden, bergbeklimming (rotswanden),... zijn vlakbij te organiseren. Ook zij die wat cultuur wensen op te snuiven komen volop aan hun trekken. Zie verder onder "Enkele links". Gastronomie wordt in de streek eveneens hoog in de vaandel gevoerd.
Kortom: rust, ontspanning en plezier verzekerd!

Enkele links

- In afwachting dat u er bent, stellen wij u een virtuele wandeling voor in ons mooi Land van Valleien. Een absolute "must" !
- Het Land van Vestigingen en Kastelen (Maison du Tourisme de la Haute Meuse: Anhée - Dinant- Hastière - Onhaye - Yvoir) vindt u hier.
- Snel even kijken wat Dinant zo allemaal te bieden heeft.
- Zelfs HASTIERE heeft HIER zijn eigen website. - En ook nog de Dienst voor Toerisme Wallonië - Brussel
- Met de fiets van Hastière naar Marienbourg (en terug) via de RAVel 2. Voor vele andere wandelingen (52 !), te voet of per fiets, in de Ardennen en de Eifel, start u best even bij de homepage van Escapades
- Voor alle toeristische attracties, zie www.365.be - Voor wie ook eens tot in Givet (Frankrijk) wilt gaan
- Alsook nog volgende aktiviteiten en bezienswaardigheden in Namen: zie op de website van de Dienst voor Toerisme van Namen (Namur), ...U vindt enkele recentere fotos van de bungalow op flickr.com

Voor meer inlichtingen ivm het Domein, de mede-eigenaars edm, zie eveneens Domaine Les Gaux

Oppervlakte: ongeveer 50 m2
K.I. (netto): 365 EUR
Provisies voor kosten mede-eigendom: 58 EUR/maand
PEB (komt overeen met EPC in Vlaanderen): G


OPGELET: Bezoeken, enkel en alleen na voorafgaandelijke afspraak.Zeer interessante investering:
Hogere rendabiliteit dan een spaarboekje, en minder risicovol dan op de beurs !
Bruto rendement van +/- 6,9% in geval van verhuur.

Domiciliering mogelijk.

PRIJS: 68.500 euros


Kamer boven
CONTACT
Thierry HOUBA
Chaussée Romaine, 10
B-5500 Dinant
BELGIE

email: thouba@skynet.be
gsm : +32-(0)475-24 26 50
tel: +32-(0)82-21 96 37

update 07 januari 2017.

<= terug