Uniform

Door ons uniform kan iedereen duidelijk zien dat we van de scouts van 's-Gravenwezel zijn. Niemand hoeft zich teonderscheiden door opvallende kleding en heel belangrijk het kan tegen een stootje. We dragen:

kapoenen wouters jonggivers t/m leiding
groepsdas + dasring X X X
groeps-T-shirt X X
bruine/groene broek/rok X X
beige hemd X X
groene trui X X
vanaf januari november september

Voor de kapoenen is er natuurlijk hetzelfde uniform, maar omdat zij het meest tijd nodig hebben om de kat uit de boom te kijken, zij zijn niet verplicht om een uniform aan te schaffen, zij mogen natuurlijkwel. De groepsdas is wel verplicht. Wat de broek betreft moet ze niet persť uit de scoutsshop komen, als ze maar groen of brui, is.

We hebben ook nog enkele tekens op ons hemd staan:

rechtermouw groepslintje,takkenteken
linkermouw patrouillelintje of nesthoekje
rechterborstzakje Catharinawiel
linkerborstzakje belofteteken
boven linkerborstzakje jaarkenteken

Al deze tekens kan je krijgen of kopen bij onze groep, als ook onze groepsdas en groeps-T-shirt. Het unifotm is bij de scoutsshop te koop:

Lange Kievitstraat 74
2018 Antwerpen
03 231 62 68

openingsuren:
dinsdag t/m zaterdag van 10u tot 12u en van 12.30u tot 18u (zaterdag tot 17u). In juli ook open op maandag.

De prijzen van de spullen die je bij ons kan kopen:

groepsdas 300 BEF
Catharinawiel 30 BEF
groepslintje 20 BEF
T-shirt 450 BEF

Andere tekens krijg je gratis bij de inschrijving.

Sinds enkele jaren is het mogelijk om bij ons tweedehands-scoutskleding te kopen en verkopen. Zijn je kinderen uit hun scoutskleding gegroeid maar ziet het er nog deftig uit dan mag je deze altijd meenemen naar de vergadering en afgeven aan iemand van de leiding. Voorzie elk afzonderlijk kledingstuk van een prijs die je er graag voor zou willen krijgen en ook je adres zodat we u het geld kunnen bezorgen na verkoop van het kledingstuk. Enkel na de vergadering is er de mogelijkheid om de kleding die we verkopen te bekijken, te passen en te kopen.