Start

links
links postzegels

 

Bij het surfen heb ik een aantal interessante sites ontdekt die ik u graag wil meedelen:

Een Amerikaans persoon die zijn studie over de Luxemburgse postzegels op een website heeft geplaatst, is hier zeer wel in geslaagd. Dit is een van mijn favorieten waar ik regelmatig informatie opzoek. Zeer mooie plaatjes!

Een commerciŽle site, vaak handig voor het opzoeken van artikelen en prijzen ervan, is deze van DAVO-albums. Ook eens de moeite waard.

De Postzegelvereniging Haarlemmermeer is ook een mooie site. Vaak interessante artikels.

Een gemakkelijke manier om aan uw zegels te geraken vanuit uw luie zetel, is door naar een veiling op het web te gaan. Interstamp is er een van en van daaruit kunt u verdersurfen naar nog andere gerelateerde veilingen.

De Home page van de Zweedse Posterijen, ook leuk.

Voor de verzamelaars van Duitse Postzegels, de site van de Duitse Posterijen

En de Franse Posterijen

Sinds kort heeft ook de Belgidsche verzamelbond KVBP een website.

U verzamelt Nederlandse postzegels? Geen cataloog? Geen probleem. De Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren heeft een online catalogus. Surf eerst naar de site, daarna links bovenaan de link 'online catalogus' kiezen.

Een site met zeer veel links naar filatelistische sites, zowel commercieel als van gewone verzamelaars als u en ik, is de 'Philaguide, the Golden Guide for Philatelists'. U komt eerst terecht op een Engelstalige pagina, van waar u kunt verderklikken naar een Nederlandstalige. 

Mensen die geÔnteresseerd zijn in Belgische postwaardestukken, moeten zeker eens een kijkje nemen op deze site.

Wie nog interessante sites weet, mag deze altijd doormailen.
Uw site aan deze lijst toevoegen? Mail de Url even door.

 

Start ]