kvri bestaat 50 jaar! feest

vorige updates
updates 2008-10-03: link naar foto's op stressfactor


foto's op officiële website van stressfactor

Het KVRI bestaat 50 jaar. Op donderdag 25 september 2008 gaan we dat uitgebreid vieren! Dit doen we niet door op de oude wijze les te krijgen, hoewel dat voor sommige leerkrachten misschien wel aanlokkelijk klinkt... Nee, deze dag staat volledig in teken van de leerlingen.

Eerst zullen wij in de voormiddag in het kader van Fata Morgana vijf uitdagingen tot een goed einde proberen te brengen om zo van het KVRI een vijfsterrenschool te maken.

In de namiddag staat er een heus openluchtfestival op het programma met medewerking van TMF Stressfactor.

Het hele evenement zal tijdens de gewone lesuren (8.25 u tot 15.40 u) plaatsvinden op het schoolterrein. Dit wordt een heel exclusief feestje voor beperkt publiek en jij bent, als leerling en leerkracht van het KVRI, van harte uitgenodigd!

We willen hier zeker ook onze sponsors bedanken die er mee voor gezorgd hebben dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Extra dank aan Frans Bevers, catering.

up De volgende dag, vrijdag 26 september 2008 hebben we een pedagogische studiedag. Dan kunnen jullie leerlingen eens lekker uitslapen en bekomen van het feestje terwijl de leerkrachten achter de schoolbanken kruipen...