Home Page van Lieven en Cecile

 Dhaenens - De Boos

Hallo,
Welkom op onze homepage.  Hier stel ik graag wat informatie beschikbaar over mijn twee voornaamste hobby's :

* de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Oudenaarde-Eine

* het opzoeken van de "stamboom" van mezelf en mijn vrouw.

 

De Koninklijke Harmonie en Majoretten Sint-Cecilia Eine
Ik ben spelend lid (bariton) en secretaris van de harmonie.  De harmonie heeft een eigen website die je hier kan vinden.  Op deze pagina's vind je dan ook meer info over onze harmonie, met programma's, foto's, muziekfragmenten e.d.

 

Mijn genealogie
Hier ben ik al een tijdje mee bezig, tenminste wat mijn eigen familie betreft.  Het onderzoek naar de familie van mijn vrouw heb ik nog niet zolang geleden opgestart.  Tussen onze drukke beroepsactiviteiten door probeer ik nu en dan tijd te maken om dit verder uit te zoeken. De informatie die ik tot nu heb, wil ik graag ter beschikking stellen van andere geinteresseerde personen.  Kun je hiervan iets gebruiken of nog beter, heb je aanvullingen voor mij, laat mij dan best iets weten via een mailtje naar lieven.dhaenens@belgacom.net.  Je kan mijn informatie ook vinden op Geneanet.

Ontdek uw genealogie en geschiedenis van Uw familie

Wie onze info will bekijken, klik dan op onderstaand icoontje met de boom.  Je vindt hier alle voorouders in rechte lijn. Voor meer info, stuur een mailtje.

genealogie van Lieven en Cecile
Be Safe
Better be safe than sorry.....  gebruik best een up-to-date virusscanner op je pc. Als service vind je hieronder ook de allerlaatste info betreffende virussen die momenteel circuleren ... Op de website van deze firma vind je ook een gratis online scanner voor je pc.

 

Last update : 29/12/2005