Strong @ Work

Keirsebilck Workwear

Jobman Werkkledij

De Base Line combineert comfort met functionaliteit. Het bestaat uit meerdere kleuren. In deze lijn worden verscheidene extras voorzien zoals gsm-zakje zowel in het vestje als in de broek. De kledij is vervaardigd uit 245g/m polyester/katoen en kan gewassen worden tot op 85 C.

De Grey Line is ontworpen voor het zware werk. Het is verkrijgbaar in het grijs en in het grijs/zwart. De kledij bestaat uit 65% polyester en 35% katoen met een gewicht van 245 g/m. Sommige modellen zijn ook te verkrijgen in 100% katoen. Alle naden zijn dubbel gestikt. Het gamma voorziet ook tal van extra speciale zakken. De kniezakken zijn verstevigd met cordura waarin dikkere kniestukken kunnen worden ingebracht.

White Line is de lijn voor schilders en stukadoors. De kledij bestaat uit 100 % katoen en niet gevoerd. De gebruikte stof is ademend en laat geen verf door. De wintervesten zijn winddicht en waterbestendig.

Bekijk onze Jobman catalogus online.

Layer Line

Dit is de professionele lijn in het gamma. Deze praktische kledij bestaat uit 70% polyester/ 30% katoen (260 g/m). Deze samenstelling maakt de kledij uitzonderlijk sterk en is licht vuil- en waterafstotend. De kledij mag tot 85C gewassen worden en mag in de droogkast.

Deze safety Line voldoet aan de europese norm EN 471 en heeft 2 basiskleuren : oranje en geel

Safety Line

Laag 1 (synthetische stof) wordt op de huid gedragen en is vocht afdrijvend. Laag 2 is een isolerend kledingstuk (fleece, soft shell). Laag 3 is weerbestendig en ademend.

Deze lijn oogt moderner en bestaat uit 100 % katoen met gewicht van 375 g/m. Deze stevig ontworpen lijn met extra verstevigingen zorgen voor meer veiligheid. Deze stof mag gewassen worden op 85 C.

Accessoires

Van kniestukken, petten, mutsen tot riemen