Intu´tieve verbeelding

Omschrijving

De techniek van het luisteren naar de intu´tieve verbeelding (internationaal beter gekend via de Franse term "Úcoute imaginaire") is een praktische en eenvoudige methode die, wanneer correct toegepast, toelaat om inzichten te verwerven over wat zich afspeelt in onze eigen psyche of die van een cliŰnt.

Ze werd op punt gesteld door Sylvain BÚlanger, een Canadese therapeut die deze aanpak al meer dan 15 jaar in zijn praktijk toepast. Hij slaagt er meer bepaald in om via de verbeelding contact te maken met subtiele informatie die zich in het energetisch systeem van een persoon aandient, dit naar de persoon toe op een gepaste wijze te verwoorden en zo de persoon de kans te geven dit in zijn leven te integreren, met het oog op persoonlijke groei en heling.

Wil men de techniek volledig beheersen en er therapeutisch mee aan de slag gaan, dan is een grondige training aangewezen.

Activiteiten

Op 19 november 2003 om 20uur organiseert Open Paradigma een lezing: "Subtiel waarnemen via de intu´tieve verbeelding", waarin het werk van Sylvain BÚlanger wordt toegelicht.
Deze voordracht kadert in het verschijnen van de eerste Nederlandstalige uitgave van zijn succesvol boek

Interessante boeken

 

Gerelateerde personen

Sylvain BÚlanger

Gerelateerde links

De officiele homepage van Úcoute imaginaire
Homepagina van uitgeverij Moment, die de Nederlandstalige versie verzorgt
 

Home ] Up ] Acupunctuur ] Anthroposophie ] Astrologie ] Aura ] Biodynamische Landbouw ] Chakra's ] Chaos ] Egregoren ] De esoterische mens ] Fosfenen ] Homeopathie ] [ Intu´tieve verbeelding ] Kirlian Fotografie ] De kracht van klanken ] Klankfiguren ] Klanktherapie ] Chromatherapie ] Lithotheraphie ] Mantra's ] Meditatie ] Morfische Resonantie ] Morfische Velden ] Morfogenetische Velden ] Muziektherapie ] Vierde Dimensie ] De kracht van Water ] Wetenschap en Spiritualiteit ]