De Hemel een Sexy Hemels Paradijs komt er aan! 800 X 600 Expl. 4/5 Tears in Heaven Midi! Vizioenen en Bezoeken Bijna Dood Ervaringen en meer!
 

Is er echt een Hemel? Bestaat er werkelijk een Hemels Paradijs van troost? Kwamen mensen ooit terug uit Shangrila? Is er Sex in de Hemel? Is het Paradijs een Kristallen Stad? Bijna Dood Ervaringen & Verzen bewijzen dat onze overleden geliefden door leven in doorzichitge geesteslichamen in een Hemelse Gouden Stad van Licht in alwetende eeuwige hemelse heerlijkheid & genot temidden van sexy Engelen. Hoe verhoudt de Hemel zich tot het leven, de Lijkwade van Turijn, de Grote Pyramide, de Toekomst van de Wereld, leven na de Dood, leven voor het leven? Hoe ziet het Paradijs eruit? Walhalla, Nirvana, de Hof van Eden? Hoe zullen wij daar zijn? Hoe komen we Daar? Is het alleen maar voor heel religieuze Kerkelingen? Ontdek ALLES wat je ooit over de Hemel wilde weten! De ECHTE! En dat de Hemel eigenlijk alleen maar voor Zondaars is, zoals jij en ik!
A Hemels Paradise!
OPEN SNEL LINK FRAME

 

 
TRANSLATIONS: English | Deutsch | Japans | Russisch | Portugees
Tears in Heaven by E. Clapton
HOE DE HEMEL ER UIT ZIET!
"Imagine there's no Heaven? John? Ben je gek? Als er geen Hemel zou zijn, waarom dan leven? Waarom al deze Aardse dingen zinloos lijden zonder ook een enkel zinnig doel!?"
De Hemel blijkt niet gebonden te zijn aan tijd of ruimte! Dat wil niet zeggen dat er geen tijd of ruimte is! Maar je bent er niet aan gebonden! Mensen die een Bijna Dood Ervaring hadden zagen Hemelse plaatsen met dimensies en een soort van tijd. Als ze ergens anders in deze Hemelse gewesten wilden zijn, waren ze of meteen daar, of vlogen ze er met zelfgewenste snelheid heen! Geen wachten, geen oponthoud, geen beperkingen! "Tijd bestond niet meer!" Ruimte was van geen belang. Maar er was ruimte! Degenen die daar geweest zijn, zagen landschappen, steden en hemelse villas--een plaats om je eigen te noemen--waar ze hun overleden geliefden weer zagen, hun kinderen, ouders, grootouders, vrienden en familie. Ze zagen prachtige velden van fantastich hemels groen gras met fantastische musikale bloemen in onbekende kleuren! Kristal helder water dat niet eens nat was! Steden zonder een vuiltje stof, gemaakt van doorzichtig goud, met krystallen, marmeren en juwelen vloeren, vervult van celestiale muziek, exquisiete kunst en verbazingwekkend handwerk. Ze zagen ongelovelijke architectonische wonderen, bouwwerken gemaakt van onbekende materialen, die, bevrijd van aardse beperkingen, onze aantrekkingskracht en breekpunten ver te boven gingen. Onze natuurkundige wetten waren volledig overtroffen en aan de kant geveegd door hogere hemelse! Het leek er zelfs op dat de Hemelse realiteit is wat je er van maakt. Het was niet allemaal van te voren bepaald, maar je kon zelfs je eigen hemelse dromen tevoorschijn toveren met je eigen kreatieve verbeelding en persoonlijke krachten van geloof!
--Open je hart en verstand wijd, als je de volgende links naar gedetaileerde beschrijvingen en mensen' persoonlijke ervaringen van, en geestelijke trips naar dat Hemelse Paradijs dat op ons wacht.


Bijna Dood Ervarigen onthullen dat er wel zeker een een Hemels Paradijs op ons wacht! Wat zijn Bijna Dood Ervaringen of BDE-s! Lees verbazing wekkende verslagen van allerlei soorten mensen die stierven voor een korte tijd en vizioenen hadden van; of beter gezegd, feitelijk hele bezoeken aflegden aan een kristal Gouden Hemelse Stad van Licht en haar doorschijnende inwoners!

De Hemel of het Paradijs zoals beschreven in de Bijbel als een Kristal Gouden Stad gebouwd op een vierkant 1500 Romeinse mijlen of 2.200 km lang, breed en ... HOOG! Het wordt ook beschreven als een ""tabernakel" (tent) of "Berg des Heeren" "Er zal geen dood meer zijn, evenmin lijden , noch wenen, evenmin zal er geen enkele pijn meer zijn, want de vorige dingen zijn voorbij gegaan." Omdat deze vierkante gouden stad de zelfde hoogte zal hebben als haar lengte, moet het of een kubus, of een kegel of een gigantische pyramide zijn. Maar omdat het staat op een vierkant fundament, MOET het een pyramide zijn!

Hoe verhoudt zich de Grote Pyramide in Egypte tot de Hemel, het leven en de Toekomst van de Wereld? Kom haar geheime symboliek te weten, terwijl het mysterie om deze on-gelooflijke struktuur en 7de wonder van de wereld zich onthult in verbazing wekkende Pyramide feiten!

Waarschuwing: Deze site zal waarschijnlijk nooit met de wettische gezichtspunten van traditionele sex-phobische religies overeen stemmen, daarom is toegang volledig op eigen risiko! We betreuren het dat klachten niet echt beantwoord kunnen worden. Maar toch veel liefs!
De Uitgever

LAATSTE SITE UPDATE
JUNE 28, 2001

Er is een ander bestaan na de dood! Het Utopische "Walhalla" is niet alleen maar een sprookje gemaakt door religionisten die bang zijn om te sterven of om op te houden te bestaan! Ontdek hoe wij en onze lichamen wellicht zullen zijn in de Hemel en hoe ze zullen worden in het toekomstige Hemelse Shangrila van het Millennium! Ze zagen doorzichtige geesten vormen en wezens van licht! Zullen we onsterfelijk Hemels vlees, licht en botten hebben? Zullen er hemels eten, en hemelse elixers zijn , hemels genot en Hemelse Sex in de Hemel zijn? Ik denk van wel! Kunnen deEngelen Sex hebben? Geest Sex? Of ook lichamelijk? Mooie vrouwen, sterke knappe mannen? Hereniging met onze geliefden? Wedden van wel?
Onderzoek nieuwe geestelijke dimensies! Is er meer aan wetenschap dan wat onze 5 zintuigen over ons kleine balletje--de Aarde--vertellen in zulk een oneindige heelal en ruimte van niets! Het E=MC² Universum? Onderzoek Heilige Schriften over Hemelse locaties! Waar zijn het Eerste en Tweede Paradijs! Was er een Paradijs onder de Aarde? Is er een Derde Hemel in de Ruimte? Bekijk Hemelse Kunst over de Stad Nieuw Jeruzalem!

© Site Copyright 2000-2001 AD
"Beyond the Stars Productions"

Bezoek de "Beyond The Stars
Info Ring

Maar we zouden het erg leuk vinden om JOUW E-mails te krijgen, schrijf naar:

Beyondstars@mailandnews.com


Waar komen we vandaan? Waar gaan we heen? Is er
leven voor het leven? Kunnen we door Reincarnatie "regain Paradise" of Nirvana? Wat voor enorm effect op overledenen van de laatste 2000 jaar zal de komende Opstanding van de Bruid van Christus hebben op doorzichtige geestelijke lichamen hebben? Is de Lijkwade van Turijn bewijs van een Opstanding?

What gebeurt er als we sterven? Is er leven na de dood? Vrede, vreugde, Waarheid? Licht & Schoonheid? Liefde & Harmonie? Vervulling? Waar gaan we heen? Kwamen mensen echt terug van de dood? En zo ja, waarom verliezen ze hun angst voor de dood en wat vertelden zij over het leven na het leven? Eeuwig leven? Geestelijke overleving?

Check out onze omvangrijke collectie van Hemelse Woorden: Grappige en sobere "Beroemde Laatste Woorden" van beroemde en beruchte mensen, alsmede Bizarre Anecdotes, Hemelse Verhalen, Gedichten van Hoop & Troost & honderd Citaten over de Hemel van bekende en onbekende auteurs over onderwerpen zoals Het Hemelse leven, Het Paradijs, Utopia, de 5de Dimensie, de Hof van Eden, Shangrila, en het leven na het leven! Interesante Links en Hemelse Moppen! Is onze Maan Hol? En hoe staat het met de Hel? Werd Hades al eens ontdekt? Nieuwe paginas zijn onderweg! Bedankt voor je bezoek!

Gratis Hemelse Liedjes MP3 pagina.

SEE ALL LINKS AND PAGES IN
SITE MAP