AAN HET GRAF VOORBIJ

Van de baarmoeders van biljoenen moeders, gedurende duizenden jaren, is een zich steeds verwijdende stroom van biljoenen menselijke zielen ontsprongen door de "nu" opening in het continuum van tijd en ruimte.
Deze stroom lanceert voortdurend ontelbare levens in korte of lange vluchten--30 jaar, 50 jaar, 90 jaar? De stroom springt voort om zich alleen maar te verheffen en weer terug te vallen om uiteindelijk weer terug te keren om haar lichamen weer terug te deponeren in het stof der Aarde vanwaar ze ontstonden, waar ze voor eeuwig ontvangen en verzwolgen worden door de kracht van het graf! Toch leven de zielen ervan voort in het Eeuwige Nu, waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen.
Zoals ooit iemand opmerkte, "God en Zijn engelen moeten ontzettend bezig zijn met al de terugkerende zielen van de honderden miljoenen slachtoffers van de steeds toenemende oorlogen, abortussen, aardbevingen, hongersnoden, rampen, ziektes en verkeersongevallen."

Wat gebeurt er als we sterven

Sterven is echt geen probleem... als je Jezus kent! Hier is een Na de Dood Ervaring, van een Christelijke dokter die onverwachts stierf, naar de hemel gaat en vele Heiligen ziet, en dan tot zijn blijde verbazing, ontdekt dat hij een van hen is!
Een pagina met 'links' naar andere indrukwekkende 'Na de Dood Ervaringen'.

Leven voor het Leven

Lees nieuwsclips over kinderen die in hun jonge jaren zich nog steeds herinneren aan dat ze in de Hemel waren voordat ze geboren werden! Een voor-bestaan van gein, geluk en vreugde!

Geestelijke lichamen

Wat voor lichaam heb je als je sterft, en wat voor soort lichamen zijn er allemaal in de Hemel? Wat zijn opstandings lichamen?

Wederopstanding

Lees het gedramatizeerde verslag uit de roman, "The Game" van David Proxy, over wat er gebeurde tijdens de wederopstanding van Jezus van Nazareth, vanuit het gezichtspunt der geestenwereld! Alsof je er persoonlijk bij ben! Een voorproefje van wat er met jou gebeuren kan, als jij opgewekt zult worden tijdens de spoedige terugkeer van Jezus!

De Lijkwade van Turijn

Een verbazingwekkend verslag over het wetenschappelijke onderzoek naar de beroemde lijkwade uit Palestina, gedateerd omstreeks 30 AD, die alle kenmerken draagt van een gekruisigde man. Dat niet alleen, maar de man had een wond van een speer in zijn zijde, en bloed van doornen in zijn hoofd, en wonden in zijn polsen en voeten! 100 jaar geleden toen iemand een foto maakte van het laken, keek hij naar het negatief en tot zijn verrassing ontdekte hij een positief beeld in het doek! Maar het meest verbluffende is dat wetenschappers hebben ontdekt dat het een drie-dimensionaal beeld is! Zelfs heden-ten-dage hebben we nog steeds niet de technologie om textiel te maken met een 3-dimensionaal beeld erin zoals de Lijkwade van Turijn bezit!--Bewijs van een bovennatuurlijke opstanding?

Beroemde Laatste Woorden

Lees citaten van beroemde en beruchte mensen toen ze stierven. Sommigen waren blij om te gaan, anderen heel droef!

Nieuws clips en Fun

Interessante Nieuws Artikelen over interessante graven, rariteiten en grappen.

Is de Maan Hol?

Russische en Amerikaanse Studies tonen aan dat de Maan hol is!

Geluiden van Hel?

Heeft een Russische Geleerde de Hel ontdekt? 

Home | Pyramiden | Vizioenen van de Hemel | Hemelse Woorden

 

© Site Copyright 1999 "Beyond the Stars Productions."