FILMSTERREN | een kleine Belgische fansite FILMSTERREN | een kleine Belgische fansite FILMSTERREN | een kleineBelgische fansite

johnny depp | edward norton

Welkom op mijn kleine Belgische site over filmsterren!

Filmsterren is een fansite voor (en een hommage aan)
elk van mijn lievelingsacteurs. Je kan hier:

- een uitgebreide beschrijving lezen van de films die ze hebben gemaakt,
- boeiende informatie over hen zelf lezen,
- links volgen naar sites die ik als grote fan het beste vind,
- als grote fan je obsessie testen
- en je algemene kennis over jouw idool testen

Veel plezier !-}

| e-mail | online sinds 26-12-2003 | gastenboek | 800x600
Dag beste bezoeker
Welcome, dearest visitor
27/11: De examens komen er weer aan, dus zullen de updates een tijdje stilliggen. Ik heb een paar acteurs in gedachten die nog aan mijn website moeten toegevoegd worden. Ik had John Cusack in gedachten (Identity, Runaway Jury) en die goeie ouwe Van Helsing, dus Hugh Jackman mag je ook wel verwachten. Maar eerst moet ik eerst nog Edward Norton's site afwerken.
PS: op 26 december wordt mijn website 1 jaar!
27/11: Exams are coming up again, so my website won't be updated until Christmas. But I had a couple of great actors in mind. The first one is John Cusack (Identity). The second one is Hugh Jackman (who played good ol' Van Helsing). First, I have to complete the Edward Norton page.
PS: my fansite turns one on 26th of December!
site info, faq en dankbetuiging

van wie is deze site | over filmsterren | links uitwisselen | fotogallerij | veel dank aan | nog vragen?

Van wie is deze site?
Filmsterren wordt beheerd door een grote Depp en Norton fan: Sarah. 'k Ben zeventien en ik woon in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen. Ik ben een ongelofelijk grote filmjunkie. Ik hou van alle films van alle tijden. Van Hitchcocks North by Northwest tot Alien vs. Predator.
Ik ben vaak te vinden op IMDb als silent_zombie. Silent_zombie is een combinatie van Silent Hill (adventure/survival horror serie voor PS2) en zombie staat voor de Resident Evil serie (zelfde genre voor PS2) en ik ben een grote fan van zombiefilms.

Meer info over mezelf vind je hier binnenkort.

Over Filmsterren
Ik heb deze site gemaakt omdat ik iedereen wil laten weten hoe goed deze acteurs wel zijn. Bijna iedereen die ik ken is erg ongeïnteresseerd in de acteurs die ik graag zie spelen. Johnny Depp vinden ze lelijk. Edward Norton kennen ze niet eens,... De enige oplossing was dan maar vertellen tegen mezelf hoe goed en hoe knap ze zijn. (Zielig, hé? Ik wil geen medelijden wekken, maar 't is zo.) En daarmee vertel ik het tegen mijn bezoekers. Deze site is gemaakt tijdens vele nachtelijke uren en met veel bloed, zweet, tranen, zenuwen, creativiteit en het kleine programma Kladblok.
Jaja, je leest het goed. Iedereen verklaart me voor gek omdat ik niet voor de gemakkelijke weg heb gekozen en met FrontPage heb gewerkt. Kladblok omdat ik dan de volledige controle heb over de website: er worden geen onnodige codes toegevoegd die alleen maar plaats innemen. En het is veel plezieriger om er zoveel tijd in te steken en te horen dat het goed is. Ik heb de site zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Vervelende commentaar of leuke ideetjes zijn natuurlijk altijd welkom. Stuur maar 'n mailtje.

Links uitwisselen?
Zeker! Stuur een email naar sarahgeleyn@hotmail.com en vermeld het adres van je site en ik zal 'm erop zetten.

Uitgebreide fotogallerij?
Nee. Die zal er niet komen. Er zijn veel fansites die een grote fotogallerij aanbieden. Als ik er één zou maken, zou ik die mooie foto's alleen maar stelen, en dat doe ik niet. Nog een reden is: ik heb een gratis account waarop ik maar 10 Mb kan zetten. 10Mb is snel gevuld met foto's.

Veel dank aan... (probeer wakker te blijven;-)

  1. Johnny Depp, omdat hij me inspireerde.
  2. De vele fansites voor hun fantastische foto's.
  3. Mijzelf omdat ik me door deze website in Depp kan verdiepen en daardoor één van de (tot nu toe) mooiste momenten van mijn leven beleef.
  4. Mama die mijn besprekingen zo goed vond, dat ik gemotiveerd was verder te werken
  5. Papa die de mooie bewegende projectors ontwierp bovenaan deze pagina.
  6. Academic Service voor deze boeken: Basiscursus HTML, HTML voor gevorderden en Basiscursus JavaScript 1.5. Zonder hen zou ik deze website nooit hebben kunnen maken.
  7. Het kleine programma Kladblok dat me hielp bij het bouwen van deze mooie site.
  8. Mr VCC die me aanraadde frames te gebruiken; en het werkte.
  9. En natuurlijk al mijn bezoekers die al eens een mailtje hebben gestuurd en iedereen die mijn kleine Belgische fansite bezoekt!
Nog vragen? Stuur dan een mailtje naar sarahgeleyn@hotmail.com