URL toevoegen

Doe de moeite van volgende aanmeldstappen eerst eens grondig te lezen vooraleer u zich gaat aanmelden/registreren bij de zoekrobots, dit kan u veel verloren inspanning en ellende besparen.

URL toevoegen stap 1

Hoe kan men zich registreren bij de zoekindex van een zoekrobot? Men surft naar de desgewenste zoekrobot en gaat opzoek naar volgende opties:

Registreren/add url/get listed/aanmelden/submit your site

Als men een dergelijke link heeft gevonden klik hierop. Kan men deze link niet direct vinden is er nog een hulpmiddel nl. kan men zoeken naar een string op de actieve webpagina bv zoek naar 'URL' of 'submit' via de menu van de explorer (Bewerken zoeken).Dit is zeker en vast een goeie tip die snel resultaten boekt!We kunnen ons om te beginnen is aanmelden bij  bijvb HOTBOT. Surf hiervoor is naar http://www.hotbot.com/ . Klik dan op de knop 'Submit website'.

Opmerking:

-Men kan zich natuurlijk aanmelden bij meerdere zoekrobots, welke bij de meeste gratis is als het om persoonlijk sites gaat. Er zijn bepaalde zoekrobotwizards  die u daarbij helpen en die een lijst bevatten van de meest gebruikte zoekrobots, met de juiste link.

!! Registreer uw website bij 68 grote zoekmachines !!

-Er zijn handige website aanmeld programma's.Deze vergemakkelijken het invullen en opzoeken van de aanmeldformulieren van de zoekrobots. Deze houd uw website data bij en bezoekt alle zoekmachines voor u.
LV Sumbit Program Prof  is zo een programma.

Bevat:

-68 zoekmachines met een typerende beschrijving
-Vermelding van hoe je de link opzoekt naar de aanmeldingspagina
-Een rechtstreekse link naar de registreerpagina
-Uw eigen persoonlijke notities zetten bij elke zoekmachine is mogelijk
-Per website die u ontwikkelt kunt u de gegevens bijhouden en updaten en zo uw websites opvolgen
-Er wordt bijgehouden wanneer u uw aanvraag hebt ingediend en wanneer de website werd geregistreerd
-U kan een rapport afprinten met de aanmeldresultaten.

Deze bevat een lijst met de meest voorkomende zoekmachines en registreert uw website. Is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Submit programma.Deze is heel recent ontwikkeld en bevat ook de laatste zoekmachines.Leg uzelf of uw firma geen beperkingen op en vraag het 'LV Sumbit Program Prof' nu aan door een email te sturen naar Lvermeersch@yucom.be. Uitgebreide uitleg over Submit Prog Prof


Bestel 'LV Submit Prog Prof' of vraag meer info

Run dit programma, vul uw persoonlijke gegevens in en houd het actief op het scherm terwijl u de zoekrobots bezoekt.

TIP!

Het kan interessant zijn om een apart email adres hiervoor aan te maken of
te gebruiken aangezien men veel reclame en info kan ontvangen van de zoekrobots. Zo kan men een emailstorm vermijden. Alhoewel men meestal kan opgeven of men al dan niet op de hoogte wil blijven van nieuwe aanbiedingen.

URL toevoegen stap 2

-Men heeft dus op de knop 'Submit website' gedrukt in de HOTBOT zoekmachine. Men vult nu de URL in van uw website bijvb: http://www.lucsite.yucom.be/home.htm en u geeft uw email op. Nu is uw site geregistreerd bij Hotbot.


Opm: Het is ook belangrijk dat u de nodige meta tags opneemt in uw openingspagina van uw website. Deze kan u gemakkelijk terugvinden in  lectuur over HTML of via code van andere websites!

Heb je bemerkingen of vragen hierover, stuur dan gerust een email en ik zal je zeker antwoorden.

e-mail me