Veel gestelde vragen


* Waar is die CDrom te krijgen

Deze Cdrom is enkel via mij te verkrijgen., per post of je mag natuurlijk ook altijd lagskomen. Voor bestelling stuur je mij een email naar firstclass@yucom.be of bel je naar 0474/212187 Je stuurt je adresgegevens door en ik verstuur dan de CD-ROM per gewone post.

* Kan jouw software ook zoeken op klachten en daar de nodige informatie over geven?

Er is een uitgebreide zoekmogelijkheid op ziektes/klachten. Er is een handig zoekscherm opgenomen in het programma. Men zoekt de klacht op en men krijgt alle kruiden waarmee de klacht kan behandeld worden, met vermelding van een bereidingswijze (recept) en alle verdere eigenschappen en weetjes over elk kruid. Er zijn natuurlijk nog veel meer functies die de CDrom bevat.

* Kan ik aan de hand van enkele gegevens een kruid opzoeken Jazeker. Buiten het zoeken op de Nederlandse of Latijnse benaming is er is ook nog een uitgebreide zoek of filter functie waarmee je kan zoeken op de hoogte van het kruid, de levensduur, bladtype, zon,schaduw dus de plaats enz.

*Kan je mij vertellen wat jouw CDRom over kruiden allemaal inhoudt

-De CDROM bevat een kruiden encyclopedie van 522 kruiden. Van elk kruid kan je wel 6 schermen opvragen met uitleg, eigenschappen, gebruik, hoe kweken en vermeerderen, recepten en bereidingen, waar zijn de kruiden te vinden en welk is hun land van oorsprong met situering op landkaarten. -Van elk kruid zijn afbeeldingen in hoge kwaliteit. Er wordt vermeld tot welk geslacht/familie ze behoren ook met een afbeelding van elk geslacht. -Je kan je eigen bemerkingen toevoegen bij elk kruid! -Je hebt een uitgebreide zoekfunctie zowel op Nederlandse als op Latijnse/botanische benaming. -Er is een uitgebreide klachtenlijst waar je uw ziekte/klacht kan opgeven en de kruiden die genezing kunnen brengen worden dan vermeld. -Afprinten van elk kruid in een prachtige layout -Programma is heel makkelijk te installeren en te bedienen.

* Werkt de Cdrom ook onder Windows XP, Vista en Wind 7 ?

De cdrom werkt zeker onder Windows XP, WInd Vista en Wind 7. Het programma werkt ook op Windows 98,ME,NT en WIN2000 alle windows versies dus.