Your site!
 

Stekelbees... een kennismaking

Stekelbees organiseert Buitenschoolse Kinderopvang in verschillende gemeenten verspreid over Vlaanderen.De opvang wordt georganiseerd in locaties die huiselijk en kindvriendelijk ingericht zijn. De kinderen kunnen hun vrije tijd op een leuke manier doorbrengen, met elkaar spelen in de speelhoeken en met het speelgoed dat ze zelf kiezen. Op woensdagnamiddag en vakantiedagen kunnen ze deelnemen aan een gevarieerd aanbod van activiteiten. De kinderen worden opgevangen door begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang die een door Kind en Gezin erkende opleiding gevolgd hebben. Zij krijgen ook navorming en begeleiding door de dienst. Zij staan samen met de coŲrdinator garant voor een kwaliteitsvolle opvang. Kinderen kunnen bij Stekelbees terecht voor en na de school, op woensdagnamiddagen, vakanties en schoolvrije dagen.

Stekelbees... voor wie

Voor alle ouders die een kwaliteitsvolle opvang zoeken voor hun kinderen tussen 2,5 en 12 jaar.

Stekelbees... praktisch

De kinderen moeten vanaf de eerste dag bij Stekelbees ingeschreven zijn. Voor vakanties en schoolvrije dagen werken wij met voorinschrijvingen.

Wat moet je meegeven...

Boterhammen voor woensdagnamiddag en schoolvrije dagen. Voor de kleuters eventueel reservekleding.

Goed om weten...

Je kind is gedurende het verblijf in de opvang en tijdens de uitstapjes verzekerd voor lichamelijke ongevallen.

De kinderen worden 's morgens door de ouders in het opvanglokaal gebracht en 's avonds in het lokaal opgehaald.

De ouders krijgen de kans om de aanwezigheidslijst na te kijken. De maandelijkse afrekening gebeurt d.m.v. facturen, te betalen via domiciŽlering.Free Template by Spyka Design!
Design downloaded from FreeWebTemplates.com
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!