book.gif  Agenda 2011

anigreen07_next.gif Marche gourmande
Zondag 22 mei

ribon01d.gif

anigreen07_next.gif Pétanque tornooi
Z
aterdag 2 juli

ribon01d.gif

anigreen07_next.gif Feest van de kunstenaars en kunstambachten
Z
ondag 7 augustus

ribon01d.gif

anigreen07_next.gif Marche ADEPS
Z
ondag 18 september

“Balade Gourmande” : zondag 22 mei. Een wandeling van ongeveer 10 km door bos en veld, met verscheidene stops waar u kunt genieten van door de plaatselijke chefs bereide streekspecialiteiten. Een ideale gelegenheid om op een gezonde en culinaire manier de mooiste plekjes van Corbion te ontdekken.
Inschrijven via e-mail naar het secretariaat van het Verkeersbureau:
mclairegerard@gmail.com.  De prijs bedraagt 28€ per volwassene. Het aantal deelnemers wordt  beperkt.

En savoir plus ...

Pétanque tornooi : zaterdag 2 juli. Het eerste tornooi van Corbion. Zowel locale als binnen- en buitenlandse teams zijn welkom. Deelnemen is echter belangrijker dan winnen. Inschrijven kan tot 30 mei op volgende e-mail adres: tassaert@telenet.be. De deelname prijs bedraagt 15€ per ploeg.. En savoir plus ...

 Feest van de kunstenaars en kunstambachten: zondag 7 augustus. Onze locale kunstenaars, schilders en ambachtslui stellen hun mooiste creatieS ten toon in de straten van Corbion. Verschillende randanimaties geven het geheel een folkloristisch karakter. Een ideale uitstap voor het hele gezin..

“Marche ADEPS”: zondag 18 september. Een wandeling door de groene bossen in en rond Corbion voor de geoefende wandelaar.