BVBA A. & L. Lammens

 

Start
Ons Adres
Keukens
Badkamers
Slaapkamers
Ronde Kasten
Inbouwkasten
Binnendeuren
Slotenservice

Welkom op onze website !

Op deze site kunt u informatie vinden over ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van meubels. Zoals u links op de pagina kunt zien, vervaardigen wij keukens, badkamers, slaapkamers, ronde kasten, inbouwkasten en leveren wij binnendeuren en een slotenservice.

Maar dat is nog niet alles. Ook voor herstellingen kunt u bij ons terecht, en indien u last heeft met het plaatsen van uw laminaatparket of het installeren van uw plafond, is het zeker de moeite waard om ons te contacteren.

Al onze kasten worden steeds op maat gemaakt, tegen een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, en volledig in de stijl die u wilt. Wenst u een speciale kleur voor uw keuken, in een moderne of eerder klassieke omgeving, aarzel niet en geef ons een seintje. Bovendien kunt u steeds voor elk werk een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte aanvragen.

Wat onze slotenservice betreft, gaat dit over zowel het openen van deuren, het bijmaken van sleutels en het vervangen van sloten. Ook voor beveiliging kunt u bij ons terecht. 

                                           Vriendelijke groeten,

                                                     Luc Lammens, zaakvoerder

Terug naar boven

 

Voor verdere informatie, kunt u steeds terecht in onze toonzaal, of u kunt ons een e-mail sturen om informatie aan te vragen. Gelieve uw gegevens te vermelden, en hoe u liefst onze informatie ontvangt, en dan zullen wij zo spoedig mogelijk antwoorden. U kunt ons bereiken op : luclammens@belgacom.net