Donderdag 13.06.2002 - Naar huis
 

Route:
-
Afstand:
0,0 km
Totaal:
410,3 km

Het is 4u50 wanneer de GSM van Gert een eerste poging doet om ons wakker te krijgen. Hij wordt wakker maar denkt nog even te blijven liggen en valt onmiddellijk terug in slaap. Even later doet de GSM van Alain een tweede poging. Nog steeds niet luid genoeg voor Alain en Piet want het is ook nu enkel Gert die wakker wordt. Hij springt uit het bed, gaat in zig-zag-stijl naar de badkamer en probeert zich te verfrissen en wakker te worden. Vijf minuten later haalt hij zowel Alain als Piet uit een nog steeds diepe slaap.
Nog in feestroes springen we in onze kleren en pakken de koffer verder in. Dit doet echt geen deugd.
Uit angst om met onze benevelde slaapkop iets te vergeten controleren we een paar keer de kamer.

We rekenen aan de receptie af en roepen een taxi. Gelukkig dat ze hier bijna voor de deur staan te wachten. Het gaat richting luchthaven voor amper tien euro, de vaste prijs.

Onze vlucht is de enige die deze ochtend vertrekt, het is dan ook weer zeer rustig in de vertrekhal van de luchthaven. Terwijl we wachten op ons vliegtuig proberen we nuchter te worden en niet steeds in slaap te vallen.

Bij het inchecken wordt de handbagage streng gecontroleerd, met drie agenten kijken ze op het scherm op zoek naar verdachte zaken. Zien we er dan zo slecht uit?

Met een propeller vliegtuig gaat het eerst terug naar Athene en daarna naar Brussel. De lijnvlucht Athene-Brussel is niet volzet dus aarzelen we niet om de zetels met extra ruimte aan de nooduitgang in te palmen. We slapen bijna gans de vlucht en tegen de middag staan we terug in Zaventem.

Het was een fantastische week en we kijken ook nu weer met veel plezier terug naar deze unieke fietservaring. Kefalonia is een rustig, groen en veelzijdig eiland, een echte aanrader en we hopen hier ooit nog eens terug te keren.

 VORIGE DAG     INFORMATIE