Vrijdag 22.09.2000 - Back home I
 

Route:
Kerkyra
Afstand:
0,0 km
Totaal:
305,6 km

Vandaag is het afscheidsdag. 
Na een ontbijt aan ons hotel slenteren we wat verloren door de hoofdstad. Geen originele souvenirs te vinden en de klok tikt verder. We besluiten dan toch maar wat ouzo, wijn en Cumqat te kopen. We komen perfect op tijd terug aan ons hotel, laten ons een taxi bellen en rijden naar de luchthaven.
De timing is nog steeds perfect, maar na een uurtje wachten op de luchthaven vernemen we dat er technische problemen zijn met het toestel en dat het is teruggekeerd naar Athene. Het is nu 13u. Het zal even wachten worden...

Dat even blijkt toch iets uit te lopen en we worden naar een restaurant gebracht met de melding dat de vlucht om 18u zal vertrekken. Maar dan komt JetAir hostess Heidi ons met een smile op het gezicht vertellen dat de plannen opnieuw gewijzigd zijn: er wordt voor gratis avondeten en hotel gezorgd en om 3u 's nachts zou men ons dan wekken om terug te vertrekken richting luchthaven. Onverwachts wordt dan toch nog een verlengstukje aan onze vakantie gebreid.
Een vier-sterren hotel met uitnodigend zwembad geeft ons terug energie.

Hotel met zwembad

Onze koffers zijn in de luchthaven achtergebleven, maar Gert moet dit scenario voorzien hebben want de nodige spullen zitten in zijn handbagage. Tegen een ongelooflijke snelheid springen we in onze zwembroek en lopen naar het zwembad. Het avondeten in buffet-stijl is het meest uitgebreide wat we tot hiertoe hebben gehad. We eten er de uitgezwete kilo's van de voorbije dagen terug bij. We gaan nog even naar de dam aan de landingsbaan en kruipen wat later onze nest in, het zal een korte nacht worden.

 VORIGE DAG     VOLGENDE DAG