Zang- en Ademhalingsschool van Professor Léon-Bernard Giot


Christel Pagnoul


De midem van Cannes is de ontmoetingsplaats bij uitstek om in de internationale showbizz contacten te leggen !

Ook artiesten met grote naam ontvangen er een aantal "awards" zoals voor het beste lied, de beste groep, de best verkochte cd, enz...

Minder bekende artiesten kunnen er ongedwongen de grootste producers, muziekproducenten, componisten enz. van de hele wereld ontmoeten. Ook Sabam, de Belgische vereniging ter bescherming van de auteursrechten, was van de partij.

Eén van de leerlingen van onze Zang- en Ademhalingsschool van eigen bodem, met name Christel Pagnoul, werd er als énige Belgische kandidate voorgesteld aan alle buitenlandse journalisten, managers, filmmagnaten, enz. en niet zonder resultaat !

Christel Pagnoul mag inderdaad begin februari 2001 reeds naar Parijs om over haar eerste internationaal contract te praten !

Christel Pagnoul liep in het zuidelijke Cannes op wolkjes want zij mocht de gala-avond bijwonen in een mooie zijden jurk met bijpassende hoed van het huis "Mélanie" uit Parijs.

Zij ontmoette er de allergrootsten zoals Claude Bofane, Ricky Martin, Hélène Ségara,... alsook de big boss van Sabam, de heer Paul Louka ! Samen met haar producer, vader Noël Pagnoul, en met haar manager Charlie Belair uit Antwerpen, tevens de manager van Boogie Boy, mocht zij er eventjes vertoeven onder de wereldvedetten, maar pas terug thuis, is zij reeds terug volop aan het werk : zangoefeningen, vocalises, memoriseren, ...

Op 9 februari 2001 wacht haar een optreden in het Culturele Centrum van Watermaal-Bosvoorde en eveneens begin februari 2001 moet zij naar Parijs om er bij platenproducent Universal haar eerste internationaal contract te onderhandelen.

Universal is namelijk bereid 24.000.000 Fr. te investeren om de liederen van Christel Pagnoul te promoten. Haar toegangsticket van 30.000 Fr. voor de Midem zal zij dan wellicht ook gauw vergeten...

Ook Canada, Korea, Japan, Frankrijk, e.a. waren geinteresseerd en bezoeken systematisch haar web-site www.christelpagnoul.com

De zang- en ademhalingsschool van Professor Léon-Bernard Giot mag terecht fier zijn om leerlingen van dit caliber te kunnen afleveren.

Contactadres : Zang-en Ademhalingsschool 0476/ 43 19 90 www.zangschool.net
Koninklijk Muziekverbond van België 02/241 36 65.Klik hier om de bijgevoegde foto te zien.