Internationale Zang- en Ademhalingsschool Professor Léon-Bernard Giot


Christian D'Hoir en Christel Pagnoul


Donderdag 19 april 2001 mocht de wereldberoemde fotograaf Christian D'Hoir een tentoonstelling houden uit eigen werk. De tentoonstelling werd donderdagavond omstreeks 19 uur plechtig geopend door de Vorstse Schepen voor Cultuur, de heer Vedrin, in afwezigheid van de Burgemeesteres Mw. Corinne Deparmentier, midden in het prachtige decor van de abdij van Vorst. Het zal misschien verbazen, maar deze fotograaf is eveneens de vaste fotograaf van zangeres en fotomodel Christel Pagnoul.

Deze 18-jarige all-round-zangeres, leerlinge aan de zangschool van Prof. L-B Giot, heeft de volle aandacht genoten van deze internationaal vermaarde fotograaf die veel tijd heeft geïnvesteerd om zijn nieuw model, Christel Pagnoul, op allerhande manieren en in verschillende poses te fotograferen. De hoezen van al haar singles zijn van de hand van deze grootmeester van de gevoelige plaat en ze mogen gezien worden. Een uurtje later kwam de burgemeester dan toch aan en loofde op haar beurt deze bijzondere artiest. Zij noemde hem de koning van de lens. De vernissage duurde tot 22 uur. Het ligt in de bedoeling van Christel Pagnoul om naast haar zangcarrière ook een carrière uit te bouwen als fotomodel, maar dan wel uitsluitend voor kunstfotografie van een bepaald niveau. Lessen zijn hiertoe niet nodig, want de fotograaf is verlekkerd op 'naturel', dit wil zeggen ongedwongen en spontaan en dat heeft Christel Pagnoul ! Naast het natuurlijk zingen is zij ook altijd helemaal zich zelf, zonder kunstmatige gelaatstrekken. Kortom, de ideale houding voor elk model...

Contact-adressen : www.christelpagnoul.com, Tel. Pagnoul : 02/660 92 85. Zangschool Prof. LB Giot : 0476/43 19 90 : www.zangschool.net. Koninklijk Muziekverbond van België : 02/241 36 65, 09/259 15 53.Klik hier om de bijgevoegde foto te zien.