Objectieven

 

Bemas Maintenance Day 2003

Woensdag 5 november 2003 om 9.20u
Diamant Building, A. Reyerslaan 80, Brussel

Up Objectieven Programma Inschrijven BMD 2002 BMD 2001 BMD 2000 Route Studenten

Maintenance
&
Safety


1  Leer de basisprincipes van veiligheid 

De onthutsende resultaten van enkele onderzoeken zullen u overtuigen waarom veiligheid in onderhoud belangrijk is. Als Maintenance Manager moet u daarom in staat zijn op een professionele manier met veiligheid om te gaan. Tijdens "Maintenance & Safety" ontdekt u de basismechanismen achter veiligheidsincidenten en leert u de basisprincipes om ongevallen te voorkomen. Bovendien leert u op welke manier u het best over veiligheid communiceert.

 2 Bereik de gestelde veiligheidsdoelstellingen

Als Maintenance Manager wordt u door de directie ook afgerekend op de veiligheidsprestaties binnen uw afdeling. U moet dus op zoek gaan naar die middelen die de veiligheid verhogen, echter zonder de praktische werkomstandigheden uit het oog te verliezen. Tijdens "Maintenance & Safety" ontdekt u aan de hand van twee praktijkcases hoe andere maintenance managers de veiligheidsproblematiek hebben aangepakt. U leert verschillende onmiddellijk toepasbare strategieŽn met realistische voorbeelden om efficiŽnt uw veiligheidsdoelstellingen te behalen.

3   Ontmoet meer dan 150 collega's

De Bemas Maintenance Day is, samen met de verkiezing van de Maintenance Manager van het jaar, de belangrijkste activiteit van BEMAS. Het basisconcept van deze vierde editie blijft ongewijzigd : een mix van concrete concepten en cases met duidelijke modellen en tools die u onmiddellijk in uw bedrijf kunt implementeren. Het succes en de hoge tevredenheidscijfers van de vorige edities garanderen een grote opkomst. Tijdens de koffiepauzes en de verzorgde lunch kunt u ervaringen uitwisselen met tal van collega Maintenance Managers en Veiligheidsverantwoordelijken.

INSCHRIJVEN

Met dank aan onze sponsors:
Maintenance Consulting
 

MRO - Industrial Supplies
 
Facility Management & Building Service


Maintenance Management SoftwareValve Overhaul & projects in the chemical and petrochemical sector
 

Electromechanical Maintenance on strategic, tactical and operational level

Industrial Services