SPREKEN IS ZILVER, ZWIJGEN IS FOUT

 

Schrijven in een schrijfgroep :

Amnesty International geeft maandelijks "Amnesty in Actie" uit. Daarin worden telkens drie schrijfacties voorgesteld. Naast uitleg en achtergrondinformatie over het betrokken onderwerp, zijn er ook voorbeeldbrieven. Het is de bedoeling dat je die brief overneemt en opstuurt naar de aangegeven beleidsverantwoordelijke.

Lichtaart en Kasterlee hebben hun eigen schrijfgroep. Maandelijks komen een aantal mensen bij elkaar om samen de brieven uit "Amnesty in Actie" te schrijven. Voorbeeldbrieven, briefpapier en postzegels zijn aanwezig. Lidmaatschap van Amnesty International is niet vereist.

Lichtaart : elke 2e maandag van de maand -om 20.00u - voor de lokatie neem je best even contact op met Heidi op het n° 014/55 19 26 of via email : Lokale Groep Kasterlee

Kasterlee : elke tweede woensdag van de maand - café Den Bonten Hannen - 20.00u

 

Thuis-Schrijfnetwerk :

Heb je een E-mail adres, dan kan je je aansluiten bij ons Thuis-Schrijfnetwerk.

Je ontvangt maandelijks de 3 voorbeeldbrieven uit "Amnesty in Actie" als word-document in je electronische postbus. Je hoeft ze enkel maar af te drukken, te ondertekenen en op te sturen.

Wens je je aan te sluiten bij het Thuis-Schrijfnetwerk stuur dan een mailtje met dit verzoek naar de Lokale Groep Kasterlee en je krijgt maandelijks de voorbeeldbrieven via E-mail bij je thuis.

 

Mee werken met de Lokale Groep Kasterlee

Wil je actief mee denken en mee helpen sluit je dan aan bij de Lokale Groep. Wat de lokale Groep allemaal doet kan je lezen op de web-pagina Amnesty Kasterlee, elders op deze website.

 

Lid of donateur worden van Amnesty International :

Indien je lid wil worden van Amnesty International Vlaanderen, of je wil een donatie doen, ga dan eens kijken op de website van Amnesty International Vlaanderen. Daar vind je al de informatie die je nodig hebt.