Welkom bij de website van KAV afdeling Dentergem. Deze site is nu bijna af. Alleen nog enkele foto's van de kernleden en de eerste volledige versie van deze site is compleet. Later zullen we de site nog proberen te verbeteren. Alle opmerkingen in dit verband zijn van harte welkom. Laat uw reactie na op ons gastenboek of stuur een mailtje naar KAV_Dentergem@hotmail.com

scheiding
27-03-'11

Vanaf nu zullen de nieuwe fotoreeksen te bekijken zijn op volgende website: http://fotoalbum.seniorennet.be/dentergem. Activiteiten zullen in de loop van tijd gepubliceerd worden op de site van KAV Dentergem op het nieuwsblad: http://verenigingen.nieuwsblad.be/vereniging/kav-dentergem

scheiding
19-07-'09

Er zijn enkele nieuwe foto's te bekijken op de website van de verrassingsrit. Je kan ze hier vinden.

scheiding
01-02-'09

De ingeschreven KAV-leden konden op 19 januari hun creativiteit op proef stellen door het maken van een eigen kunstwerk onder leiding van Yves Myny. De fotoreportage kan je hier bekijken

scheiding
17-01-'09

Op 13 januari werd de eerste creatieve activiteit van het nieuwe jaar georganiseerd. Hier kan je de foto's bekijken hoe je meubels in een nieuw kleedje kan stoppen...

scheiding
11-11-'08

Eindelijk is het er van gekomen. Het nieuwe werkjaar staat online en ondertussen ook al enkele fotoreportages van de voorbije maanden.

scheiding
27-5-'08

Dit is een van de laatste fotoreportages voor het begin van het nieuwe werkjaar. geniet er van...

scheiding
26-3-'08

De nieuwste fotoreportage van de lentewandeling is nu online te bekijken

scheiding
23-1-'08

Er zijn nog enkele extra foto's genomen op de kookcursus en die kan je hier bekijken. Ook van de cursushaken die onlangs begonnen is kan je foto's van bekijken.

scheiding
1-1-'08

Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar. Op deze eerste dag van het jaar wordt het eens tijd om deze site te voorzien van enkele nieuwe fotoreportages. Er zijn foto's van de reis naar roubaix, de kookcursus, de cursus bloemschikken en het kerstfeest. Er zijn ook enkele aanpassingen gebeurt aan vorige fotoreportages om de fouten er uit te halen.

scheiding
20-10-'07

Het is hoog tijd voor de eerst fotoreportages van het nieuwe werkjaar. We hebben foto's van de laatste avondfietsrit, de 3-daagse reis naar het zwarte woud, de eerste avondwandeling en de startvergadering. Veel plezier ermee

scheiding
16-08-'07

Het nieuwe KAV-jaar komt eraan! Je kan nu alvast de nieuwe kalender bekijken op de site om je favoriete activiteit uit te kiezen. Er is ook nog een laatste fotoreportage bijgekomen van de dagfietstocht in Aalter. Die kan je hier bekijken.

scheiding
1-07-'07

Ik heb eindelijk nog eens tijd gevonden om een paar nieuwe foto-reportages op de site te zetten. De foto's van de uitwaaitocht en de uitstap naar Brussel staan nu online. De kalender voor het nieuwe jaar zal binnenkort ook online beschikbaar zijn.

scheiding
11-02-'07

Vrijdag avond was er bowling. Veel mensen waren bereid om eens een bal(letje) te werpen en hun stoutste (bowling)schoenen aan te trekken. Hier zijn er enkele foto's van deze plezante avond.

scheiding
10-01-'07

PUNNIKEN: Op dinsdagavond 6 februari 2007 van 19.00u tot 20.00u zullen Jo en Fernande in het benedenzaaltje van het Sociaal Centrum aanwezig zijn om informatie te geven over de lessen punniken. Je kan daar voorbeelden bekijken, kleuren en parels kiezen en inschrijven voor de les.

scheiding
06-12-'06

Gisteren was er de kookcursus: aperitiefhapjes. Het was zeer populair en hier kan je via de foto's zien welke hapjes er allemaal werden gemaakt.

scheiding
27-11-'06

In de laatste maand is er heel wat gebeurd. Fietstochten, bloemschikken, vilten, halve dagreis en de startvergadering. Een overzicht van de nieuwe foto's kan je hier vinden.

18-10-'06

Binnenkort gaat de cursus "zwierige hoedjes" van start. Voor deze cursus heb je viltwol nodig. Hier kun je de verschillende kleuren die je kunt krijgen bekijken.

27-09-'06

Het nieuwe werkjaar is nog niet lang begonnen en hier zijn de eerste foto's al van de 3-daagse reis naar Frankrijk.

17-06-'06

Gisteren was er de uitwaaitocht om het werkjaar af te sluiten. Hier zijn de laatste foto's voor dit werkjaar. Hopelijk ontmoeten we elkaar volgend jaar terug.

14-06-'06

Vorige week was er de daguitstap van de KAV. We hebben de diamantwijk in Antwerpen bezocht en 's middags koosjer gegeten in een joods restaurant. Foto's van die dag kun je hier bekijken.

16-03-'06

De lente komt eraan, al is het aan de temeratuur nog niet te merken. Toch was er vorig weekend de jaarlijkse lentewandeling. Hier kun je enkele foto's bekijken. Tijdens de wandeling zelf was het misschien wel koud, maar de warme soep smaakte des te beter.

07-03-'06

op 21 februari hebben twee van onze KAV-leden hun kookkunsten getoond door voor alle geïnteresseerden (en dat waren er veel), enkele taarten te bakken. Het resultaat was om vingers en duimen van ef te likken. Hier kunt enkele foto's bekijken van die dag.

30-11-'05

Gisteren was het de 2e kookles over vis. Je kunt nu enkele foto's van die dag bekijken. De foto's vind u hier.

29-10-'05

De laatste tijd waren er veel problemen om de foto's te bekijken. Daarom heb ik het foto-gedeelte eens volledig herwerkt. Hopelijk zijn de grootste problemen opgelost. Veel kijkplezier op de foto-pagina!!

25-10-'05

Het grote feest is achter de rug. Voor mensen die het nog eens willen herbeleven kun je hier de foto's van die avond bekijken. Er zijn nog heel wat andere fotoreportages bijgekomen van dit jaar en zelfs nog van het vorig werkjaar. Veel kijkplezier!

03-10-'05

Binnen 2 weken vieren we ons 75 jaar bestaan. Dit doen we met een groot feest. Alle KAV-Leden zijn welkom. We zullen er met zijn allen een gezellig feest van maken en vergeet niet achteraf de foto's hier te bekijken of een reactie achter te laten op deze website.

28-07-'05

Wegens enkele problemen met de site waar de foto's op staan zullen niet alle foto's weergegeven worden. Er wordt aan gewerkt...

28-07-'05

Hier kan je de foto's bekijken van de Drongengoedroute die we een paar dagen geleden gereden hebben.

1-07-'05

Het nieuwe werkjaar komt eraan. De kalenders zijn gemaakt. Leden krijgen een papieren versie. De online versie kan iedereen hier bekijken. Hopelijk vinden jullie de geplande activiteiten de moeite waard.

17-04-'05

Er is een oplossing gevonden om meer foto's te kunnen tonen. Tijdens de aanpassing kan het zijn dat sommige fotoreportages verkeerd of niet worden weergegeven. Tegen volgende week zou alles in orde moeten zijn en zal de fotopagina er anders gaan uitzien.

12-04-'05

Hier zijn enkele foto's van de sessie kleurenanalyse.

27-01-'05

Wegens plaatsgebrek konden we geen foto's van activiteiten meer online plaatsen. We hebben daarom enkele oudere foto's verwijderd en nu zijn de foto's van de kerstviering en het feest van de alleenstaanden beschikbaar. Het aantal foto's per reportage wordt vanaf nu beperkt.

02-01-'05

Aan alle KAV-leden een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk zullen de activiteiten dit jaar even goed zijn als vorig jaar. Ze zullen misschien nog beter worden. Wie weet !! !

02-12-'04

Het is al een tijdje geleden maar er staan weer nieuwe foto's online. Deze keer zijn het foto's van de populaire woklessen. De foto's zijn hier te vinden

21-10-'04

Wegens het groot aantal inschrijvingen word de cursus wokken gesplitst in 2 delen. Naast de avondsessie is er ook een namiddag sessie. Die gaat op dezelfde dagen door als de cursus 's avonds.

20-10-'04

Vorig weekend was onze startvergadering gepland en het werd een leuke avond met brood (lasagne) en spelen (toneel). Voor sfeerbeelden, klik hier

06-10-'04

De verrassingsfietstocht van gisteren was aan de foto's te zien een echte verrassing :). De foto's je hier bekijken

29-09-'04

Gisteren was er de geurige demonstratie over aromatherapie en etherische oliën. Foto's van deze activiteit kun je hier bekijken

18-09-'04

Foto's van de reis naar de Franse ardennen zijn nu online te bekijken. Op de beginpagina kun je vanaf nu ook de gebeurtenissen volgen.